video trajnime

Online poddrshka_arhive_alb

Online poddrshka_arhive_alb

No data was found

video trajnime

Online poddrshka_arhive_alb

Online poddrshka_arhive_alb

No data was found

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Çfarë është autizmi?

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Uhstrime për lëvizjen e trupit

seminare video

grupe të tjera video

Online poddrshka_arhive_alb

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Online poddrshka_arhive_alb

Ushtrime fizike

Online poddrshka_arhive_alb

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Online poddrshka_arhive_alb

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Online poddrshka_arhive_alb

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Online poddrshka_arhive_alb

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Çfarë është autizmi?

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Uhstrime për lëvizjen e trupit

seminare video

grupe të tjera video

Online poddrshka_arhive_alb

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Online poddrshka_arhive_alb

Ushtrime fizike

Online poddrshka_arhive_alb

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Online poddrshka_arhive_alb

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Online poddrshka_arhive_alb

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Online poddrshka_arhive_alb

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.