mbështetj online

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale
Videot totale: 2
Krijimi dhe përdorimi i storieve sociale
Çfarë janë storiet sociale dhe cilat janë rregullat për krijimin e storieve sociale?
Shembull i stories sociale-HIdhërimi
Shikoni shembbull të stories sociale.

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.