video trajnime

Shembull i stories sociale-HIdhërimi

Jasmina Troshanska
ligjërues

Çdo storie sociale krijohet veçmas për secilin person. Në këtë video do shikoni shembull se si të krijoni storie sociale për ballafaqim me hidhërimin.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Krijimi dhe përdorimi i storieve sociale

seminare video

grupe të tjera video

Shembull i stories sociale-HIdhërimi

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Shembull i stories sociale-HIdhërimi

Ushtrime fizike

Shembull i stories sociale-HIdhërimi

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Shembull i stories sociale-HIdhërimi

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Shembull i stories sociale-HIdhërimi

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Shembull i stories sociale-HIdhërimi

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.