mbështetj online

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Veprimtarit s sensore n the shtompi
Videot totale: 6
Printimet/shenjat e sfungjerit
A e dini se sfungjerat e rëndomta në shtëpi mund të shërbejnë për të bërë printime/shenja?
Borë e rrejshem për lojë senzorike
Si ta sjellni borën në shtëpinë tuaj?
Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?
"Ka shumë mënyra se si mund të bëni oriz me ngjyra për një lojë senzorike. Ne zgjodhëm këtë herë ta bëjmë në mënyrën më të shpejt. "
Tullumbace senzorike për aktivitete taktile
Tullumbacet senzorike janë argëtuese për të luajtur, dhe gjitashtu shumë lehtë krijohen. Shikoni se si.
Forma aromatika
Si mundeni në mënyrë të thjeshtë të përgadisni materiale për lojra senzorike tek fëmijët?

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.