video trajnime

Forma aromatika

Lojrat senzorike ju munëdsojnë integrim të shqisave tek fëmijët me autizëm. Për këto lojëra mund të shfrytëzoni mbështjellësen e frutave të tharta si portokalleve, limonit, limonit të gjelbërt dhe grejpfruit.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Tullumbace senzorike për aktivitete taktile

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Printimet/shenjat e sfungjerit

seminare video

grupe të tjera video

Forma aromatika

Ushtrime fizike

Forma aromatika

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Forma aromatika

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Forma aromatika

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Forma aromatika

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Forma aromatika

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.