mbështetj online

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele
Videot totale: 5
Token sistemi- strategji për menaxhimin e sjelljes
Njihuni me token sistemin dhe zbuloni si mundeni me anë të tij të menaxhoni sjelljen e fëmijëve me autizëm.
Detyra dhe aktivitete të strukturuara
Çfarë paraqesin aktivitet dhe detyrat e strukturuara dhe si mund ti përgadisim ata?
Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime
Me anë të shembujve praktik shikoni pse është e rëndësishme mbështetja vizuele me autizëm dhe si mund të fillojmë ta përdorim ate.
Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit
Si të fillojmë të përdorim mbështetjen vizuele?
Përgaditje për pikën punuese
Çfarë paraqesin pikat punuese dhe si mundemi që ti përgaditsim në shtëpi ose në klasë?

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.