video trajnime

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Disa dimëra janë të butë dhe nuk ka shumë borë. Megjithatë, ka apo nuk ka borë, ndonjëherë është shumë ftoftë që të lozni me borën. Prandaj po ndajmë me ju se si të bëni borë artificiale për lojë senzorike.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Forma aromatika

Tullumbace senzorike për aktivitete taktile

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Printimet/shenjat e sfungjerit

seminare video

grupe të tjera video

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Ushtrime fizike

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.