предавач

Ana Petkovska Nikolovska

Ana Petkovska Nikolovska

Ana edukator special dhe rehabilituese me mbi 10 vjet përvojë pune në punë individuale me fëmijë me çrregullime të spektrit të autizmit . Ajo hulumton tërësisht sjelljet stereotype të fëmijëve me autizëm, që është tema e tezës së masterit të saj. Është Menaxhere e Qendrës për Edukim dhe Këshillim që nga Shkurt 2013 dhe bashkëpunëtor profesional i sistemit mësimor NTC (Nikola Tesla Center) për Maqedoninë dhe aktualisht është e punësuar si edukatore speciale dhe rehabilituese në një çerdhe.

видео семинари од

Ana Petkovska Nikolovska

Printimet/shenjat e sfungjerit

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Tullumbace senzorike për aktivitete taktile

Forma aromatika

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.