video trajnime

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Orizi i ngjyrosur mund të përdoret në aktivitete të ndyrshme për lojëra senzorike. Nëse përdorni më tepër se një ngjyrë në të njejtën kohë, ngjyrat sigurisht që do të kombinohen dhe do krijojnë pamje të ndryshme.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Forma aromatika

Tullumbace senzorike për aktivitete taktile

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Printimet/shenjat e sfungjerit

seminare video

grupe të tjera video

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Ushtrime fizike

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.