mbështetj online

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Gjuhë e shenjave e thjeshtë
Videot totale: 11
BIBI
Argëtim dhe mësim në gjuhën e shenjave të thjeshtësuar nëpërmjet botës së Bibit.
PËRSHENDETJE DHE FRAZA
Mësoni shenja të thjeshta për përshendetje dhe fraza elementare në gjuhën e shenjave të thjeshtë.
GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES
Cilat janë shenjat e thjeshta për gjësendet në shtëpi dhe veshjes?
FAMILJA
Cilat janë shenjat e thjeshta të cilat u referohen emrave të antarëve të familjes?
FOLJE
Mësoni foljet bazike në gjuhën e shenjave të thjeshtë
EMOCIONE
Emëroni empcionet me anë të gjuhës së shenjave të thjeshtë
NEVOJAT PERSONALE
Përveç mbështetjes vizuele me foto, nevojat elementare mund ti komunikoni edhe me anë të gjuhës së shenjave të thjeshtë
VENDE
Mësoni nocionet të cilat u referohen vendeve me anë të gjuhës së shenjave së thjeshtësuar
KOMANDA
Mësoni komanda bazike duke përdorur gjuhën e shenjave të thjeshtësuar
Hyrje në gjuhën e shenjave
Pse është e rëndësishme ta njihni dhe ta përdorni gjuhën e shenjave të thjeshtësuar nëse punoni me fëmijë me autizëm

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.