video trajnime

FOLJE

Shenjë e Re
ligjërues

Në komunikim me fëmijët me autizëm shpesh flasim për lloje të ndryshme të aktiviteteve. Dhe duke bërë këtë gjë, përdorim folje të cilat duhet tua përcjellim me anë të mbështetjes vizule ose me anë të gjuhës së shenjave të thjeshtë, në rast se fëmiu nuk e ka të zhvilluar të folurit

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

FOLJE

Veprimtarit s sensore n the shtompi

FOLJE

Ushtrime fizike

FOLJE

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

FOLJE

Këshilla për zhvillim të komunikimit

FOLJE

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

FOLJE

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.