video trajnime

NEVOJAT PERSONALE

Shenjë e Re
ligjërues

Për secilin prej nesh është e rëndësishme ti plotësojmë nevojat tona. Nevojat personale janë pjesë e rëndësishme e komunikimit tek fëmijët me autizëm. Përderisa fëmiu nuk ka të zhvilluar gjjuhë verbale, është e rëndësishme të mësoj ti shpreh në gjuhë të shenjave të thjeshtë

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

NEVOJAT PERSONALE

Veprimtarit s sensore n the shtompi

NEVOJAT PERSONALE

Ushtrime fizike

NEVOJAT PERSONALE

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

NEVOJAT PERSONALE

Këshilla për zhvillim të komunikimit

NEVOJAT PERSONALE

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

NEVOJAT PERSONALE

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.