video trajnime

BIBI

Shenjë e Re
ligjërues

Mundohuni që të mësoni këngë fëmijërore në gjuhën e shenjave të thjeshtë. Mënyra me të cilën ju mësoni është poashtu e thjesht si mënyra që mësojnë fëmijët me autizëm- me anë të imitimit. Përderisa ju këndoni fëmijëve tregojani edhe shenjat. Në këtë mënyrë do ushtroni sëbashku. Kënga “Bota e Bibit e gjitha shumëngjyrëshe” është një shembull që duhet tu inkurajojë në përdorimin e gjuhës së shenjave të thjeshtë dhe përshtatjen e vjershave fëmijërore me çka do të nxisni zhvillimin e të folurit dhe do ti zhvilloni aftësitë komunikative tek fëmijët të cilët janë në spektër të autizmit.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

seminare video

grupe të tjera video

BIBI

Veprimtarit s sensore n the shtompi

BIBI

Ushtrime fizike

BIBI

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

BIBI

Këshilla për zhvillim të komunikimit

BIBI

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

BIBI

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.