video trajnime

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

Shenjë e Re
ligjërues

Shumica prej ne, përdorim shenja gjatë përshëndetjes. Ndonjëher, ato na vijnë në mënyrë natyrale. Me anë të kësaj video do të keni mundësi të ushtroni përshendetje dhe fraza si dhe të nxëni shkathtësi si ti nxisni fëmijët me autizëm por edhe fëmijët e tjerë të mësojnë të njejtat që të munden të komunikojnë.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

Veprimtarit s sensore n the shtompi

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

Ushtrime fizike

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

Këshilla për zhvillim të komunikimit

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.