video trajnime

KOMANDA

Shenjë e Re
ligjërues

Kur bëhet fjalë për komunikimin tek fëmijët me autizëm të cilët nuk kanë të zhviluar gjuhën verbale shpesh kemi probleme me përcjellen dhe kuptimin e saktë të komandave. Me anë të kësaj video do mundeni të ushtroni komanda bazike në gjuhën e shenjave të thjeshtë, ti mësoni dhe të njejtat ti nxisni tek fëmijët me autizëm.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Hyrje në gjuhën e shenjave

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

KOMANDA

Veprimtarit s sensore n the shtompi

KOMANDA

Ushtrime fizike

KOMANDA

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

KOMANDA

Këshilla për zhvillim të komunikimit

KOMANDA

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

KOMANDA

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.