video trajnime

Hyrje në gjuhën e shenjave

Shenjë e Re
ligjërues

Gjuha e shenjave dhe komnukimi verbal mund të mësohen njëkohësisht. Besohet se fjalët të prezentuara me gjest, munden ti ndihmojnë fëmijët me autizëm ta përmirësojnë të folurin sepse paraqet nxitje vizuele të fjalës të shqiptuar.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

Hyrje në gjuhën e shenjave

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Hyrje në gjuhën e shenjave

Ushtrime fizike

Hyrje në gjuhën e shenjave

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Hyrje në gjuhën e shenjave

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Hyrje në gjuhën e shenjave

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Hyrje në gjuhën e shenjave

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.