video trajnime

EMOCIONE

Shenjë e Re
ligjërues

Njohja dhe emërtimi i emocioneve është shumë e rëndësishme për fëmijët me autizëm. Mësoni si ti njohin tek vetja dhe tek të tjerët, por gjithashtu mësoni që ti emërtojnë me anë të folur, mbështetje vizuele ose gjuhë të shenjave të thjeshtë.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

EMOCIONE

Veprimtarit s sensore n the shtompi

EMOCIONE

Ushtrime fizike

EMOCIONE

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

EMOCIONE

Këshilla për zhvillim të komunikimit

EMOCIONE

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

EMOCIONE

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.