video trajnime

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

Shenjë e Re
ligjërues

Shumë shpesh fëmijët me autizëm shërbehen vet me gjithçka që kanë nevojë pa u futur në komunikim me të shtëpisë. Ndonjëher, ndoshta do dëshirojnë një objekt të caktuar të cilin nuk e kanë para fushës të të pamurit dhe atëher mund të shqetsohen. Gjithashtu, kur bëhet fjalë për veshjen, ndoshta sot duan që të veshin diçka që kanë parë tek sirtari, po ajo gjë për momentin është në lavatriçe. Për atë shkak, është e nevojshme prej moshës më të re ti mësojmë në komunikim. Nëqoftëse nuk kanë të zhvilluar gjuhën verbale atëher ate e bëjmë me mbështetje vizuele ose me gjuhën e shanjave.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Hyrje në gjuhën e shenjave

ALFABETI

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

Veprimtarit s sensore n the shtompi

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

Ushtrime fizike

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

Këshilla për zhvillim të komunikimit

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.