video trajnime

VENDE

Shenjë e Re
ligjërues

Orientimi në shtëpi dhe rrethinë është shumë e rëndësishme për fëmiun. Është me rëndësi që nëse fëmiu nuk ka të zhvilluar gjuhën verbale të njeh shenja bazike për emertimin e vendeve në të ciln gjindet apo dëshiron të gjindet.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

VENDE

Veprimtarit s sensore n the shtompi

VENDE

Ushtrime fizike

VENDE

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

VENDE

Këshilla për zhvillim të komunikimit

VENDE

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

VENDE

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.