video trajnime

FAMILJA

Shenjë e Re
ligjërues

Fjalët e para të fëmiut janë anëtarët e familjes së tij. Përderisa fëmiu me autizëm nuk ka të zhvilluar të folur, filloni me anëtarët e familjes.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

USHQIM DHE PIJE

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

FAMILJA

Veprimtarit s sensore n the shtompi

FAMILJA

Ushtrime fizike

FAMILJA

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

FAMILJA

Këshilla për zhvillim të komunikimit

FAMILJA

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

FAMILJA

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.