предавач

Shenjë e Re

Shenjë e Re

Ne jemi shoqatë për të rinjtë e shurdhër dhe gjysëm të shurdhër. Shoqata është krijuar me qëllim në që të përmirësojmë kualitetin e jetës të të rinjëve, arsimim kualitativ, përkujdesjen dhe afirmimin e kulturës dhe gjuhës së shenjave maqedone si dhe ngritjen e ndërgjegjsimit publik për personat me dëmtime në dëgjim.

видео семинари од

Shenjë e Re

BIBI

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

FAMILJA

FOLJE

EMOCIONE

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.