video trajnime

USHQIM DHE PIJE

Shenjë e Re
ligjërues

Shumë shpesh fëmijët me autizëm kur janë të uritur ose të etur nuk dinë si të kërkojnë ushqim ose pije. Për këtë shkak ata mund të jenë të shqetsuar dhe të shfaqin sjellje sfiduese. Mësoni dhe aplikoni disa prej shenjave bazike të thjeshta.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Hyrje në gjuhën e shenjave

KOMANDA

VENDE

NEVOJAT PERSONALE

EMOCIONE

FOLJE

FAMILJA

GJËSENDE NË SHTËPI DHE VESHJES

PËRSHENDETJE DHE FRAZA

BIBI

seminare video

grupe të tjera video

USHQIM DHE PIJE

Veprimtarit s sensore n the shtompi

USHQIM DHE PIJE

Ushtrime fizike

USHQIM DHE PIJE

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

USHQIM DHE PIJE

Këshilla për zhvillim të komunikimit

USHQIM DHE PIJE

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

USHQIM DHE PIJE

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.