mbështetj online

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Këshilla për zhvillim të komunikimit
Videot totale: 1
Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve
Fëmijët dhe personat me autizëm janë nxënës vizuel. Përdorimi i imazheve në jetën e përditshme tek këto fëmijë është më se e domosdoshme. Si të fillojmë të përdorim imazhet në komunikim tek fëmijët të cilët nuk kanë të folur ose e kanë të folurit të zhvilluar në nivel të ulët dhe kanë shumë probleme në përdorimi e saj?

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.