video trajnime

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Ron Fortuna
ligjërues

Përcilleni prezentimin e shkurtër për 4 nga 6-të fazat e komunikimit me anë të shkëmbimit të imazheve. Që të mund të filloni me aplikim e kësaj metode në shtëpinë tuaj apo në vendin e punës është e nevojshme që të ushtroni.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme
No data was found
seminare video

grupe të tjera video

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Ushtrime fizike

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.