предавач

Ron Fortuna

Ron Fortuna

Ron Fortuna ka më shumë se 25 vjet përvojë pune në arsim, trajnime dhe mbështetje të profesionistve dhe fëmijëve me autizëm në shkollat e rregullta dhe speicale në Northhempton, Britaninë e Madhe. Ai ka përvojë si ligjerues vizitor në Universitetin e Northhempton dhe është koautor i librit për mbështetjen e nxënësve të spektrit të autizmit. Në karierën e tij shumëvjeçare është trajnuar për TEACCH, PECS, dhe SCERTS metodat për punë me fëmijë me nxënës me autizëm. Përveç kësaj, ai gjithashtu ofron shërbime konsultative për shkollat dhe ju ndihmon profesionistëve në vlersimin e fëmijëve me autizëm. Sto ai është konsultant për autizëm dhe drejtor i kompanisë Target Autizëm.

видео семинари од

Ron Fortuna

Përgaditje për pikën punuese

Komunikimi me anë të shkëmbimit të imazheve

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.