video trajnime

Përgaditje për pikën punuese

Ron Fortuna
ligjërues

Pikat punese zakonisht përdoren në shkolla si pjesë e TEACCH metodës. Pikat punuese efektive kanë strukturë, rutinë dhe simbole vizuele me çka kufizojnë tërheqësit e vëmendjes dhe mundësojnë nxënien e përmbajtjeve në mënyrë adekuate.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Token sistemi- strategji për menaxhimin e sjelljes

seminare video

grupe të tjera video

Përgaditje për pikën punuese

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Përgaditje për pikën punuese

Ushtrime fizike

Përgaditje për pikën punuese

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Përgaditje për pikën punuese

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Përgaditje për pikën punuese

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Përgaditje për pikën punuese

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.