video trajnime

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Meri Nollçeva
ligjërues

Tingujt dhe pamjet nga përditshmëria mund të jenë shumë ngarkuese për fëmijët me autizëm. Është me rëndësi që fëmiu me autizëm në mënyrë të drejtë ta drejton vëmendjen e tij dhe të arinë ti percepton informatat e rëndësishme nga ato të parëndësishmet.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Përgaditje për pikën punuese

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Token sistemi- strategji për menaxhimin e sjelljes

seminare video

grupe të tjera video

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Ushtrime fizike

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.