video trajnime

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Meri Nollçeva
ligjërues

Mbështetja vizuele i mundëson fëmiut me autizëm të fokusohet, i mundëson komunikim specifik, lejon parashikueshmëri ndërsa e gjithë kjo çon deri tek zvoglimi i anksiozitetit dhe zmadhimi i funksionalitetit.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Përgaditje për pikën punuese

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Token sistemi- strategji për menaxhimin e sjelljes

seminare video

grupe të tjera video

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Ushtrime fizike

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.