video trajnime

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Meri Nollçeva
ligjërues

Fëmijët me autizëm më së miri mësojnë nëse detyrat i kanë të strukturuara. Struktura mund të mundësohet në forma të ndryshme. Zgjidhni një nga mënyrat tona dhe provoni me fëmiun. Nëqoftëse është i sukseshëm, atëher na shkruani në e-mail.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Përgaditje për pikën punuese

Hyrje në përdorimin e mbështetjes vizuele në procesin e të mësuarit

Krijimi i mbështetjes vizuele- shembuj dhe udhëzime

Token sistemi- strategji për menaxhimin e sjelljes

seminare video

grupe të tjera video

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Ushtrime fizike

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Detyra dhe aktivitete të strukturuara

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.