video trajnime

Printimet/shenjat e sfungjerit

Printimet/ shenjat mund të shfrytëzohen për të mësuar forma, të zbukuroni letrën zbukuruese, ftesa për ahengje ose kartolina. Fënijët do të dëshirojnë që të bëjnë forma të ndryshme të printimeve që të krijojnë vepra artistike. Ndiqni disa udhëzime të thjeshta dhe për disa minuta mund të bëni printime me dizajnin që dëshironi.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Forma aromatika

Tullumbace senzorike për aktivitete taktile

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Borë e rrejshem për lojë senzorike

seminare video

grupe të tjera video

Printimet/shenjat e sfungjerit

Ushtrime fizike

Printimet/shenjat e sfungjerit

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Printimet/shenjat e sfungjerit

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Printimet/shenjat e sfungjerit

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Printimet/shenjat e sfungjerit

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Printimet/shenjat e sfungjerit

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.