video trajnime

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Meri Nollçeva
ligjërues

Kutitë senzorike, shishe dhe qeset janë të lehta dhe të lira për ti përgaditur. Përgadisni vetë dhe supervizoni lojën e fëmiut me autizëm.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Forma aromatika

Tullumbace senzorike për aktivitete taktile

Lojëra senzorike: Si të krijojmë oriz të ngjyrosur?

Borë e rrejshem për lojë senzorike

Printimet/shenjat e sfungjerit

seminare video

grupe të tjera video

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Ushtrime fizike

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Kuti senzorike, shishe dhe qese- cili është qëllimi i tyre dhe si ti përgadisni të njejtat?

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.