video trajnime

Krijimi dhe përdorimi i storieve sociale

Jasmina Troshanska
ligjërues

Një prek karakteristikave të fëmijëve me autizëm është vështirësia në kuptimin e rregullave sociale të cilët ne shumë shpesh i mësojmë nga ndërveprimi me fëmijët e tjer.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Shembull i stories sociale-HIdhërimi

seminare video

grupe të tjera video

Krijimi dhe përdorimi i storieve sociale

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Krijimi dhe përdorimi i storieve sociale

Ushtrime fizike

Krijimi dhe përdorimi i storieve sociale

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Krijimi dhe përdorimi i storieve sociale

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Krijimi dhe përdorimi i storieve sociale

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Krijimi dhe përdorimi i storieve sociale

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.