video trajnime

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Marina Peshiq
ligjërues

Ushtrimet fizike janë shumë të rëndësishëm për zhvillimin e fëmijëve. Gjithashtu gjendja emocionale varet nga aktiviteti fizik. Sa më tepër ushtrojmë, aq më të lumtur dhe më pozitiv do jemi.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Ushtrim me pesha ose shishe

Joga për fëmijë

Lëvizni objektet

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Ushtrime për duart dhe këmbët

seminare video

grupe të tjera video

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.