video trajnime

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Marina Peshiq
ligjërues

Kur mësimi bëhet argëtues dhe ndodh me anë të aktivitetit fizik atëher kjo gjë paraqet një kënaqësi për fëmiun.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Ushtrim me pesha ose shishe

Joga për fëmijë

Lëvizni objektet

Ushtrime për duart dhe këmbët

seminare video

grupe të tjera video

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.