video trajnime

Joga për fëmijë

Marina Peshiq
ligjërues

Joga si pjesë e ushtrimeve fizike ka për qëllim ti mëson fëmijët në frymëmarje të drejtë, tërheqje dhe përqëndrim. Hulumtimet tregojnë se tek fëmijët me autizëm të cilët ushtrojnë joga në mënyrë të konsiderueshme ulet niveli i paraqitjes së sjelljeve sfiduese.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Ushtrim me pesha ose shishe

Lëvizni objektet

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Ushtrime për duart dhe këmbët

seminare video

grupe të tjera video

Joga për fëmijë

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Joga për fëmijë

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Joga për fëmijë

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Joga për fëmijë

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Joga për fëmijë

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Joga për fëmijë

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.