video trajnime

Lëvizni objektet

Marina Peshiq
ligjërues

Ushtrimet aktive nxisin edhe zhvillimin intelektual. Koordinimi i lëvizjeve është shumë me rëndësi për zhvillimin e përgjithshëm të fëmiut.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Ushtrim me pesha ose shishe

Joga për fëmijë

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Ushtrime për duart dhe këmbët

seminare video

grupe të tjera video

Lëvizni objektet

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Lëvizni objektet

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Lëvizni objektet

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Lëvizni objektet

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Lëvizni objektet

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Lëvizni objektet

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.