предавач

Marina Peshiq

Marina Peshiq

Marina Peshiq është mësimdhënës i diplomuar në edukim fizik dhe shëndetësor në vitin 1996 dhe Joga trajnere e diplomuar në vitin 2017. Gjatë studimeve ka arit që të publikon një punim shkencor në revistë ndërkombëtare. Prej vitit 2012 punon në shkolë për fëmijë me nevoja të veçanta Dr Zllatan Sremac në Shkup. Gjithashtu, ka mbaruar nivelin e parë për trajnere në Badmington. Marina në mënyrë aktive mer pjesë në ngritjen e ndëergjegjsimit për sportin dhe fëmijët me nevoja të veçanta.

видео семинари од

Marina Peshiq

Ushtrime për duart dhe këmbët

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Lëvizni objektet

Joga për fëmijë

Ushtrim me pesha ose shishe

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.