video trajnime

Ushtrim me pesha ose shishe

Marina Peshiq
ligjërues

Koordinimi i lëvizjeve dhe fuqisë së muskujve të ekstremiteve të sipërm janë shumë të rëndësishëm për aftësitë grafomotorike të fëmiut. Ushtroni muskujt që të jeni të gatshëm për të shkruar.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Joga për fëmijë

Lëvizni objektet

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

Ushtrime për duart dhe këmbët

seminare video

grupe të tjera video

Ushtrim me pesha ose shishe

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Ushtrim me pesha ose shishe

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Ushtrim me pesha ose shishe

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Ushtrim me pesha ose shishe

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Ushtrim me pesha ose shishe

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Ushtrim me pesha ose shishe

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.