video trajnime

Ushtrime për duart dhe këmbët

Ushtrime për duart dhe këmbët

Marina Peshiq
ligjërues

Fortësia e duarve dhe këmbëve është shumë e rëndësishme për zhvillimin e fëmiut. Mos i kurseni fëmijët. Ushtroni sa të mundeni më shpesh.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Uhstrime për lëvizjen e trupit

Ushtrim me pesha ose shishe

Joga për fëmijë

Lëvizni objektet

Ushtro dhe rradhiti sipas ngjyrës

seminare video

grupe të tjera video

Ushtrime për duart dhe këmbët

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Ushtrime për duart dhe këmbët

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Ushtrime për duart dhe këmbët

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Ushtrime për duart dhe këmbët

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Ushtrime për duart dhe këmbët

Hyrje në çrregullimet e spektrit të autizmit

Ushtrime për duart dhe këmbët

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.