video trajnime

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Jasmina Troshanska
ligjërues

Një nga anët e forta të fëmijëve/personave me autizëm është aftësia e tyre vizuele. Ata janë nxënës vizuel. Çka paraqet kjo gjë dhe si mund ta shfrytëzojmë këtë anë të fortë për përmirësimin e funksionalitetit të tyre. Idea konkrete nga kjo fushë do gjeni në udhëzimet për aplikimin e mbështetjes vizuele.

Play Video

Nëse keni pyetje në lidhje me këtë prezantim, ju lutemi dërgoni ato në:

contact@sinasvetulka.mk

Ndaje me miqte:

Viber
video te ngjashme

Çfarë është autizmi?

Strategji për ballafaqimin me situata të paparishkuara

Mësim i strukturuar- krijimi ni një orari të individualizuar

Sjellja e fëmiëve tek fëmijët me autizëm- ballafaqimi me situata të krizës

Shqisat tek çrregullimet e spektrit të autizmit- ballafaqimi me dallimet shqisore

seminare video

grupe të tjera video

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Veprimtarit s sensore n the shtompi

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Ushtrime fizike

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Nxitje dhe zhvillim i shkathtësive sociale

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Këshilla për zhvillim të komunikimit

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Këshilla për përgaditjen e mjeteve për mbështetje vizuele

Mbështetje vizuele tek fëmijët me çrregullime të spektrit të autizmit

Gjuhë e shenjave e thjeshtë

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.