видео обука

Вовед во едноставен знаковен јазик

Вовед во едноставен знаковен јазик

Млад Знак
предавач

Знаковниот јазик и вербалната комуникација можат да се учат истовремено. Се верува
дека зборовите презентирани со гест, можат да им помогнат на децата со аутизам да го
развијат говорот бидејќи претставуваат визуелно поттикнување за изговорениот
збор. 

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Азбука

Светот на Биби шарен е цел

Семејство

Налози

Места

Лични потреби

Емоции

Основни глаголи

Предмети во домот и облека

Поздравување и фрази

видео семинари

други групи на видеа

Вовед во едноставен знаковен јазик

Совети за развој на комуникација

Вовед во едноставен знаковен јазик

Сензорни активности во домот

Вовед во едноставен знаковен јазик

Поттикнување и развој на социјални вештини

Вовед во едноставен знаковен јазик

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Вовед во едноставен знаковен јазик

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Вовед во едноставен знаковен јазик

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.