предавач

Млад Знак

Млад Знак

Ние сме младинско здружение на глуви и наглуви. Здружението е основано со цел за подобрување на квалитетот на животот на младите, квалитетно образование, негување и афирмација на културата и македонскиот знаковен јазик и подигнувањето на јавната свет за лицата со оштетен слух.

видео семинари од

Млад Знак

Поздравување и фрази

Предмети во домот и облека

Основни глаголи

Емоции

Лични потреби

Места

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.