видео обука

Емоции

Млад Знак
предавач

Препознавањето и именуањето на емоциите е многу важно за децата со аутизам. Научете ги да ги препознаат кај себе и кај другите, но, исто така научете ги и да ги именуваат преку говор, визуелна поддршка или едноставен знаковен јазик.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Вовед во едноставен знаковен јазик

Азбука

Светот на Биби шарен е цел

Семејство

USHQIM DHE PIJE

Налози

Места

Лични потреби

Основни глаголи

Предмети во домот и облека

Поздравување и фрази

видео семинари

други групи на видеа

Емоции

Совети за развој на комуникација

Емоции

Сензорни активности во домот

Емоции

Поттикнување и развој на социјални вештини

Емоции

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Емоции

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Емоции

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.