НОВОСТИ И ПУБЛИКАЦИИ

Новости и публикации
Адаптирање на учениците со аутизам во инклузивното образование

Адаптирање на учениците со аутизам во инклузивното образование

2-ри април – Светски ден за подигнување на свесноста за аутизам

2-ри април - Светски ден за подигнување на свесноста за аутизам

Презентација на платформата за онлајн учење The A Class

Презентација на платформата за онлајн учење The A Class

„А-клас“ транснационален состанок, интернационална конференција и студиска посета на училишта во Данска

„А-клас“ транснационален состанок, интернационална конференција и студиска посета на училишта во Данска

Кои се предизвиците во развојот на децата и адолесцентите со аутизам?

Кои се предизвиците во развојот на децата и адолесцентите со аутизам?

Лицата со нарушувањата од спектарот на аутизам на пазарот на трудот

Лицата со нарушувањата од спектарот на аутизам на пазарот на трудот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.