видео обука

Поздравување и фрази

Млад Знак
предавач

Голем дел од нас, користи знаци при поздравување. Понекогаш, тие ни доаѓаат природно. Преку ова видео ќе имате можност да вежбате поздравувања и фрази и да стекнете вештина како да ги поттикнете децата со аутизам а и останатите деца да ги научат за да можат да комуницираат.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Вовед во едноставен знаковен јазик

Азбука

Светот на Биби шарен е цел

Семејство

USHQIM DHE PIJE

Налози

Места

Лични потреби

Емоции

Основни глаголи

Предмети во домот и облека

видео семинари

други групи на видеа

Поздравување и фрази

Совети за развој на комуникација

Поздравување и фрази

Сензорни активности во домот

Поздравување и фрази

Поттикнување и развој на социјални вештини

Поздравување и фрази

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Поздравување и фрази

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Поздравување и фрази

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.