онлајн поддршка

Совети за развој на комуникација

Совети за развој на комуникација
Вкупно видеа: 1
Комуникација преку размена на слики
Проследете ја кратката презентација на 4-рите од 6 фази на комуникацијата по пат на размена на слики. За да можете да започнете со примена во вашиот дом или на работното место потребно е да вежбате.

Организираме бесплатни консултации!

Доколку во семејството се соочувате со предизвиците на нарушувањата од спектарот на аутизам и би сакале да дознаете повеќе, ќе ни биде задоволство доколку можеме да Ви помогнеме!

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.