видео обука

Азбука

Млад Знак
предавач

Знаковниот јазик може да биде одлична алатка за подобрување на комуникацијата, независноста и академските постигнувања кај децата/ лицата со нарушувања од спектарот на аутизам.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Вовед во едноставен знаковен јазик

Светот на Биби шарен е цел

Семејство

USHQIM DHE PIJE

Налози

Места

Лични потреби

Емоции

Основни глаголи

Предмети во домот и облека

Поздравување и фрази

видео семинари

други групи на видеа

Азбука

Совети за развој на комуникација

Азбука

Сензорни активности во домот

Азбука

Поттикнување и развој на социјални вештини

Азбука

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Азбука

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Азбука

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.