видео обука

Места

Млад Знак
предавач

Ориентацијата во домот и во поширокиот простор на детето е многу важна. Важно е доколку нема развиено орален говор да познава основни знаци за именување на местата во кои се наоѓа или сака да биде.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Вовед во едноставен знаковен јазик

Азбука

Светот на Биби шарен е цел

Семејство

USHQIM DHE PIJE

Налози

Лични потреби

Емоции

Основни глаголи

Предмети во домот и облека

Поздравување и фрази

видео семинари

други групи на видеа

Места

Совети за развој на комуникација

Места

Сензорни активности во домот

Места

Поттикнување и развој на социјални вештини

Места

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Места

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Места

Вклучување на детето во секојдневни активности во домот

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.