видео обука

Вежби за рацете и за нозете

Марина Пешиќ
предавач

Цврстината на рацете и нозете е многу важна за развојот на детето. Немојте да ги штедите децата. Вежбајте колку што можете почесто.

Play Video

Доколку имате прашања во врска со оваа презентација испратете ги на: contact@sinasvetulka.mk

Споделете со пријателите:

Viber
слични видеа

Вежби за раздвижување на целото тело

Вежби со тегчиња/ шишиња

Премести ги предметите

Вежбај и подредувај по боја

Јога за деца

видео семинари

други групи на видеа

Вежби за рацете и за нозете

Совети за развој на комуникација

Вежби за рацете и за нозете

Сензорни активности во домот

Вежби за рацете и за нозете

Поттикнување и развој на социјални вештини

Вежби за рацете и за нозете

Подготовка на алатки за визуелна поддршка

Вежби за рацете и за нозете

Едноставен знаковен јазик

Вежби за рацете и за нозете

Вовед во нарушувањата од спектарот на аутизам

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.