предавач

Марина Пешиќ

Марина Пешиќ

Марина Пешиќ е дипломиран наставник по физичко и здравствено воспитание и образование во 1996 година и дипломиран Јога тренер во 2017 година. Во рамките на студирањето има издадено еден научен труд во меѓународно списание. Од 2012 година во училиштето за деца со посебни потреби Д-р Златан Сремец од Скопје. Исто така, има завршено прв степен за тренер по Бадмингтон. Марина активно учествува во подигнувањето на свеста за спортот и децата со посебни потреби.

видео семинари од

Марина Пешиќ

Јога за деца

Вежби за рацете и за нозете

Вежбај и подредувај по боја

Премести ги предметите

Вежби со тегчиња/ шишиња

Вежби за раздвижување на целото тело

Нашата веб страница користи колачиња (cookies) за да Ви овозможи подобро корисничко искуство.